Vil du vide mere om kristendommen?

Categories: Hjemmeside,Main

Kristendomskursus for dig

Har du lyst til at få genopfrisket dit kendskab til kristendommen? Eller vil du gerne vide mere om kristendommen? Kristendomskursus.dk er et koncept, der med gode erfaringer er blevet afholdt over hele landet igennem nogle år. Mange har været glade for det, fordi det kombinerer flere ting:

• Visuel undervisning, som præsenterer et traditionelt folkekirkeligt syn på, hvad kristendommen er.
  • God tid til at tale sammen om emnet med plads til forskellige holdninger og meninger.
  • Personligt fællesskab med andre.

Kurset

Kurset består af i alt 10 aftener, 5 i efteråret 2016 og 5 i foråret 2017.

• Efterår 2016: 11. oktober; 25. oktober; 8. november; 22. november og 29. november.
  • Forår 2017: 17. januar; 31. januar; 7. februar; 28. februar og 14. marts.

Hver kursusaften begynder kl. 19.00 – der er mulighed for at deltage i fællesspisning kl. 18.15.
Der er ikke fællesspisning første aften.

Kurset koster kr. 150,00 for efteråret og det samme igen for foråret.
Det er naturligvis gratis at møde op første aften og se, om det er noget, du har lyst til at fortsætte med.

Kursussted

Kurset afholdes i Vejle Missionshus, Olgas Vej 14.

Vejle Indre Mission og Frimenigheden Broen i Vejle.

Tilmelding til: Brian Madsen, tlf. 4141 4945, mail: brian.madsen@indremission.dk

Læs hele indbydelsen her