VELKOMMEN til vores nye præstepar

Categories: Main

Det er en stor glæde at kunne sætte navn på Frimenigheden Broens nye præst.
Det bliver cand. theol. Peter Ladegård Thise.
Peter er 35 år og gift med Anne Jerup, som har en stilling i Kristelig Handicapforening, hvor hun bl.a. arbejder med kommunikation, events samt sekretariatsledelse. Peter starter 1. januar 2019 og parret planlægger at flytte til Vejleegnen.

Peter er på nuværende tidspunkt lærer på Grejsdalens Efterskole her i Vejle.
Igennem sin studietid både på Århus Universitet og på Menighedsfakultetet (hvor Peter også var informationssekretær) har Peter været en aktiv del af KFS. Herefter har Peter været ansat som frimenighedspræst i Vendsyssel Frimenighed samt Sekretariatsleder og Projektmedarbejder i Odder Frimenighed. Peter og Anne har de sidste 10 år haft tilknytning til Dansk Oase – bl.a. gennem Aarhus Valgmenighed.

Menighedsrådet og præsteteamet glæder sig til samarbejdet med Peter. Vi mener, at hans profil passer godt til den menighed vi er og gerne vil være, samtidig med, at han komplementerer de øvrige frivillige præster på en god måde.

Som en forsmag på, hvad Peter brænder for, har vi ”sakset” lidt fra hans ansøgning:
”Hvorfor søger jeg stillingen? Jeg søger stillingen, fordi jeg har et stort hjerte for kirken. Både for alt det arbejde, der sker inde i kirken og det, der vokser ud fra kirken.

Jeg brænder for, at kirken må være:
– et sted, hvor alle får mulighed for at lære Bibelen – Guds historie om sig selv og sit skaberværk – at kende.
– et sted, hvor evangeliet om Jesus, der frelser og sætter fri, bliver hørt og levet.
– et sted, hvor man får et møde med Gud.
– et sted, hvor man bliver set, mødt og hørt og samtidig får en chance for at bidrage med de ressourcer, som Gud har udrustet en med.
– et sted, der opmuntrer og udruster folk til den mission, Gud giver. ”

En hilsen fra Peter og Anne:
Vi glæder os meget til at blive en del af menigheden og til at lære jer alle at kende, og vi er meget spændt på at se, hvad fremtiden bringer. Tak for tilliden I viser ved at ansætte mig og ved at tage imod os som præstepar. Det er vi meget glade for!