Velkommen til en festlig indsættelse

Categories: Main

Velkommen til indsættelse af Peter Ladegård Thise

Gudstjeneste og indsættelse
Vi vil i Frimenigheden Broen gerne byde enhver VELKOMMEN til indsættelse af vores kommende præst Peter Ladegård Thise søndag den 6. januar 2019 kl. 10.30.

Sprint står for gudstjenesten, hvor også vores åndelige vejleder, Per Damgaard Pedersen vil medvirke ved indsættelsen. Peter vil til denne gudstjeneste holde sin første prædiken i Broen.

Efter gudstjenesten vil der være kirkefrokost, lagkage og en samling, hvor det vil blive muligt for medlemmer såvel som gæster at bringe en hilsen. Vi håber mange vil deltage i denne glædelige festdag.

OBS: Kirkefrokost i Frimenigheden Broen er et sammenskudsgilde, hvor hver mand tager pålæg med til ét stort fælles frokostbord. Kirken sørger for brødet til bordet. Til denne gudstjeneste kommer der højst sandsynligvis gæster udefra, så lidt ekstra pålæg fra hver mand vil blive vel modtaget 🙂

De bedste hilsner fra Menighedsrådet