Næste begivenhed:

  • 00 DAGE
  • 00 TIMER
  • 00 MIN
  • 00 SEKUNDER

Nyheder

Sørine siger tak for forbøn

Categories: Main

Tak for forbøn!

Tusind tak for forbøn i løbet af de sidste tre måneder. Det har været dejligt at vide, at vores rejse blev lagt i Guds hånd søndag efter søndag i Broen. Jeg har haft et fantastisk ophold i Addis Ababa. Jeg har følt mig meget velsignet på rejsen med mange rigtig gode oplevelser, både kulturelle og åndelige. Vi fik bl.a. lov til at fejre påsken på etiopisk vis.

Vi var i kirke det meste af natten (Mekane Yesus kirken) og fik lov at opleve lovsang, dans, bøn og taler. Før solopgang gik alle i menigheden udenfor med stearinlys i hænderne og bad til solen stod op. Det var bare en af de fantastiske oplevelser jeg og min medvolontør Marita havde på rejsen. Igen mange tak for forbøn!

Kærlige hilsner fra
Sørine

Vicki-Bjørk og jeg med udsigt over Addis Ababa

Vicki-Bjørk og jeg med udsigt over Addis Ababa