Teams

For at få gudstjenesterne til at fungere har vi i Broen forskellige teams. Skulle du have lyst til at være med i et af de forskellige teams så kontakt endelig den ansvarlige for teamet eller Aksel der er kontaktperson for teams i menighedsrådet. Du er også velkommen til at kontakte Aksel hvis du skulle have en ide til et nyt team. Det kan være at der er en tjeneste som du føler dig kaldet til, men som ikke passer ind i et af de teams, som allerede er her.

Vi har også brug for dig!

barn

Lederteam

Lederteamet er bestående af Teamlederne for de forskellige teams. Det er en mulighed for at inspirere og hjælpe hinanden.

Ansvarlig: Aksel Aaen Madsen

Børneteam

Børneteamet står for børnekirke og børneindslag til gudstjenesterne. Skulle du have lyst til at være med i dette arbejde så kontakt Henriette Nissen.

Ansvarlig: Henriette Nissen

Lovsangsteam

Det er lovsangsteamets opgave at stå for og finde lovsange i samarbejde med præsten. Hvis du har interesse for og evner inden for musik, så skriv til Aleksander og snak med ham om muligheden for at tage del i arbejdet.

Ansvarlig: Aleksander Asmussen

Teknisk team

Det tekniske team har til opgave at styre og indstille lyden, samt at lave præsentation af sange og andet i forbindelse med gudstjenesterne. Hvis du har interesse for teknik og vil tage del i gudstjenesten på denne måde så kontakt Aksel og få en snak om det.

Ansvarlig: Torben Jensen

Bønner og læsninger i gudstjenesten

Til hver gudstjeneste er der faste bønner, tekstlæsninger samt en fri bøn i forbindelse med prædikenen. Opgaven deles af to personer til hver gudstjeneste hvor den ene står for de skrevne bønner, mens den anden læser søndagens tekster + formulerer en bøn der passer med gudstjenestens tema.
Dette team plejer også at hjælpe ved nadverfejringen.

Ansvarlig: Karin Andreasen

Praktisk team

Det praktiske team står for alle det praktiske ting der skal ordnes i forbindelse med gudstjenesterne. Der er altid brug for en hjælpende hånd og hvis du skulle have lyst til at hjælpe til med arbejdet så skriv til Peter.

Ansvarlig: Peter Lønbæk

Andre opgaver

Vi har også nogle opgaver som ikke falder under kategorien teams. Disse opgaver er også vigtige for gudstjenesten men kan oftest løftes af få personer.

Personlig forbøn

Vi så gerne at det var muligt at få en personlig samtale og blive bedt for under gudstjenesten. Derfor søger vi i øjeblikket mennesker som kunne brænde for den sag. Har du lyst til at bede for mennesker eller måske hjælpe med at koordinere, så kontakt vores præst, Simon.

Kontakt: Simon Nielsen

Smågruppe – det lille fællesskab

Vi tror på det er godt at samles i små grupper hvor man kan bruge tid på at læse i bibelen, opmuntre hinanden og snakke om livet, glæde og udfordringer. Har du lyst til at være med i en gruppe kan du kontakte Dorte Bladt!

Ansvarlig: Dorte Bladt

Udsmykning og pynt

Denne gruppe står for udsmykningen af gudstjenesterummet i forbindelse med særlige lejligheder så som dåb, bryllup og højtider. Har du øje for detaljerne eller godt til blomster og farver kan du henvende dig til den ansvarlige og høre hvad du kan hjælpe med.

Ansvarlig: Vi søger en tovholder (Kontakt Simon)

Bage brød til nadver

Hver søndag nyder vi godt af friskbagt nadverbrød bagt efter alle kunstens regler. Vi bruger usyret (ikke gæret) brød og nyder tegnet på fællesskabet ved at spise af det samme brød. Har du lyst til at hjælpe med at bage i løbet af året kan du kontakte Simon.

Kontakt: Simon

????

Måske du har en ide til et nyt team, så er der stadig plads til nye ideer.

Ansvarlig: ???