Præster

Peter Ladegård Thise

Jeg har været præst i Frimenigheden Broen siden januar 2019. Jeg er født i 1983, gift med Anne på andet år og vi glæder os til at blive tre i familien til maj. Vi bor i Aarhus lidt endnu, men flytter til Vejle i løbet af foråret.

Jeg kan træffes fast på kirkens kontor på Olgas Vej onsdage fra 11-17, men man er selvfølgelig altid velkommen til at fange mig på mail eller telefon.

Næste gudstjeneste ved Peter:

Sprint Aagaard Korsholm

Sprint

Jeg er født i 1958. Jeg har været ulønnet hjælpepræst i Broen siden starten den 2. december 2012. Jeg bor i Børkop sammen med min kone, Hanne. Vore børn er for længst flyttet hjemmefra, så vi er bare os to derhjemme. Jeg er undervisningskonsulent i Indre Mission på landsplan.

Næste gudstjeneste ved Sprint:

Robert Bladt

Robert

Jeg er født 1970. Jeg har været ulønnet hjælpepræst i Broen siden starten d. 2. december 2012. Jeg bor i Børkop mellem Vejle og Fredericia sammen med min hustru, Dorte, og vores yngste børn. Jeg arbejder som forstander på Børkop Højskole.

Næste gudstjeneste ved Robert:

Brian Madsen

Brian

Jeg er født i 1963 og uddannet diakon/socialpædagog.
      Jeg blev indsat som ulønnet hjælpepræst i Broen 9. september 2018.
      Jeg bor i Vejle sammen med min kone, Ellen. Vore fire børn er flyttet hjemmefra.
      Jeg arbejder i Indre Mission som forkynder og samfundskonsulent.

Næste gudstjeneste ved Brian: