Næste begivenhed:

  • 00 DAGE
  • 00 TIMER
  • 00 MIN
  • 00 SEKUNDER

Hvad tror vi på?

Guds kærlighed

Vi samles om verdens bedste budskab: at Gud elsker os! Universets skaber har øje for hver eneste af os. Guds Søn, Jesus, kom til jorden for at fortælle os det. Han døde og opstod for vores skyld! Alt dette ved vi, fordi Gud har skrevet det til os i Bibelen og fordi han gør troen levende i os ved sin Ånd. Det er denne Gud, vi samles om til gudstjeneste i frimenigheden Broen.IMG_6732 kopi


Frimenighed

Betingelserne for at kunne være en frimenighed som beskrevet i den danske folkekirkes frihedslovgivning er, at vi har præcis det samme grundlag som folkekirken, nemlig Bibelen og de lutherske bekendelser.

Læs mere

ELN

Vi er tilsluttet Evangelisk Luthersk Netværk (ELN) og tilslutter os dermed også ”Odenseerklæringen”, der er en aktualisering af, hvad det vil sige at have Bibelen og de lutherske bekendelser som grundlag.

Læs mere

IM

Vi er tilknyttet Indre Mission (IM), hvilket betyder, at vi holder gudstjeneste i Vejle Missionshus, og at vi betragter det lokale IM’s arbejde som noget, vi knytter til ved. Dette drejer sig for eksempel om børneklubber og voksenmøder.

Læs mere


frimenigheden-broen-logo-small

Vedtægter

Broen ledes af et menighedsråd og et præsteteam. Du kan læse mere om dette i vores vedtægter.

Find vores vedtægter her.


Til toppen