Brian er ny frivillig præst

Categories: Main

Ved gudstjenesten 9. september blev forkynder og samfundskonsulent Brian Madsen indviet og indsat som frivillig hjælpepræst i Broen. Efter gudstjenesten var der kaffebord, hvor ordet var frit. Der kom hilsner og lykønskninger og gode ord med på vejen fra menighedsrådet, Vejle IM, ELN, præsteteamet, familie og venner.

Medlem af styregruppen for menighedsnetværket i Evangelisk Luthersk Netværk, Christian Poulsen, forestod indvielsen.

Nu består præsteteamet i Broen således af tre præster: Sprint Aagaard Korsholm, der er ledende præst og ansat på 50%. Robert Bladt og Brian Madsen, der begge er frivillige, ulønnede hjælpepræster. Broen søger efter en ledende præst på fuldtid. Indtil jul har Sprint fået bevilget delvis orlov fra sin stilling som undervisningskonsulent i IM, så han samtidig kan varetage stillingen i Broen.

De fire præster ved indvielse. Fra venstre: Sprint, Brian, Christian og Robert.